Wysłany: Sob Sty 15, 2005 1:30 pm
Offtop genialny
Mozecie stworzyć oddzielny wątek bo w tym temacie każdy chyba już się wypowiedział, a perswadowanie komuś "polub Kodachi bo fajna jest" nie ma chyba sensu
Możesz być spokojny. Fani Akane są bardzo wyrozumiali. Przywiążą cię tylko do drzewa i będą trzymali o głodzie przez kilka dni. Potem połamią ci wszystkie kości i obedrą cię ze skóry, ale spoko potem będziesz miał spokój ........ - wieczny . ( ale to i tak nic w porównaniu z tym co by cię czekało w "starciu" z fanami Shampoo )
Ja jak już gdzieś pisałam, nie lubię Kodachi. Co do Akane to bardzo ją lubię i nic od niej nie mam poza sympatią A co do zmiany tematu w środku tematu (offtopic - Porażki Ranmy), to chyba normalka na każdym forum, a trzeba przyznać, urozmaicenie tematu jakieś było, prawda?
Shamppo: Wiele osób tu pisze, że nie lubi Shamppo, gdyż: ,,Postepuje niechonorowo i popsuła mi całe wyobrażenie o Amazonce". Ale przecież Shamppo walczy o swój honor! W końcu w prawach Amazonek pisze jak byk o tym, że jak Amazonka przegra z chłopakiem, musi zostać jego żoną... Więc Shampoo chce obronić honor i wreszcie za Ranme wyjść A to, że tak narzuca się Ranmie i stosuje różne sztuczki? No cóż, największą zaletą postaci Pani Rumiko jest ich odbieganie od wszelkich zasad i pierwowzorów...
Kodachi: Ja tam Kodachi lubię... Jest tak zwariowana, że po prostu nie mogę jej nie lubić. Nie wiem, czemu większość osób jej tak nie lubi, ale cóż - kwestia gustu...
Ukyo: Ukyo jeszcze się nie zapoznałam, więc moje wypowiadanie się na jej temat było by niestosowne.
To wszystko jest i wyłącznie mój skromny punkt widzenia, więc nie przejmujcie się specjalnie moją opinią
Pozdrowienia i niech kisiel grzankowy będzie z Wami ^ ^
REDDRAGON
_________________ Ok - Wy macie racje, ale my mamy karabiny... xD
Jeść albo nie jeść! Oto jest (głupie) pytanie!
Lepiej milczeć i wyglądać na idiotę, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
Ja najbardziej lubię Akane i Ukyo. W ankiecie wahałam się pomiędzy Shampoo i Kodachi. Jednak postawiłam na tą drugą. Shampoo owszem ma nieczyste zagrywki, które rzeczywiście mogą denerwować, ale Kodachi jest zdecydowanie gorsza. Moim sdaniem ona jest po prostu psychiczna. Cóż, fajna rodzinka - spojrzeć, tylko na Tatewakiego i dyrektora O.o Kodachi próuje zdobyć Ranmę tak perfidnymi sztuczkami, że nic dziwnego iż chłopak odzczuwa do niej wstręt. O wkradnięciu się z młotem do pokoju Akane wspominać nie będę
Ja wprost przepadam za Akane. Jej upór i uśmiech, gdy jest ciężko nie raz dawały mi siłę w ciężkich chwilach jak np. gdy na środku ulicy przez za duże zdenerwowanie łzy cisną si do oczy:) Shampoo nie jest zła, jest kawaii. Ukyo trochę przesadziła z tą swoją męskością, bo Ranma ją zostawił. A Kodachi nie lubię i już. Jej sposoby na życie są co najmniej dziwne... Weźmy wszyscy pieczmy ciastka z środkami nasennymi lub paraliżującymi, by zdobyć ukochaną osobę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum