U.I.R.F - United InuRan Forum Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Nic oryginalnego

Którą z wymienionych dziewczyn lubisz najmniej?
Akane
7%
 7%  [ 3 ]
Ukyo
5%
 5%  [ 2 ]
Shampoo
15%
 15%  [ 6 ]
Kodachi
71%
 71%  [ 27 ]
Głosowań: 3
Wszystkich Głosów: 38

Autor Wiadomość
Shampoo
Zakorzeniony

Wysłany: Nie Sty 09, 2005 2:02 pm   

Cytat:
Fajny offtopic

No faktycznie - tak jakoś wyszło, bo chciałem dopisać coś więcej o "selektywnej pamięci" Ranmy - post Geroda, ale wyszło ciut więcej.

Ukyo
Forum Admin
Porch monkey 4 life!

Wysłany: Sob Sty 15, 2005 1:30 pm   

Offtop genialny :?

Mozecie stworzyć oddzielny wątek :) bo w tym temacie każdy chyba już się wypowiedział, a perswadowanie komuś "polub Kodachi bo fajna jest" nie ma chyba sensu :roll:

Gerod
Stały Bywalec

Wysłany: Nie Sty 16, 2005 7:17 pm   

Oddalem swoj glos na Akane, ale tylko przez niedoczytanie tematu...Blagam o lekki wymiar kary...
Gdybym doczytal temat to moj glos dostala by Kodachi.

Shampoo
Zakorzeniony

Wysłany: Nie Sty 16, 2005 8:07 pm   

Gerod napisał:
Cytat:
...Blagam o lekki wymiar kary...
Możesz być spokojny. Fani Akane są bardzo wyrozumiali. Przywiążą cię tylko do drzewa i będą trzymali o głodzie przez kilka dni. Potem połamią ci wszystkie kości i obedrą cię ze skóry, ale spoko potem będziesz miał spokój ........ - wieczny :mrgreen: . ( ale to i tak nic w porównaniu z tym co by cię czekało w "starciu" z fanami Shampoo :mrgreen: )

lunatyczka 
Zakorzeniony
Hagaren fan ~<3

Wysłany: Pon Cze 27, 2005 9:17 am   

Ja jak już gdzieś pisałam, nie lubię Kodachi. Co do Akane to bardzo ją lubię i nic od niej nie mam poza sympatią :wink: A co do zmiany tematu w środku tematu (offtopic - Porażki Ranmy), to chyba normalka na każdym forum, a trzeba przyznać, urozmaicenie tematu jakieś było, prawda? :mrgreen:

Ryoga_Hibiki
Stały Bywalec

Wysłany: Wto Lip 05, 2005 7:31 am   

Ja również nie przepadam za Kodachi :) . Nie wiem za co można taką postać jak ona polubić :D .

lunatyczka 
Zakorzeniony
Hagaren fan ~<3

Wysłany: Sro Lip 20, 2005 9:30 pm   

Jedyne co mi się w Kodachi podoba... śmiech: OHOHOHOHOHO - z kimś mi się on kojarzy... :roll: Indrani? :wink:

Ryoga_Hibiki
Stały Bywalec

Wysłany: Sob Lip 23, 2005 5:15 am   

A co myślicie na temat rodzeństwa Kunoichi? Za nimi, pomijając Konatsu, też jakoś nie przepadałem ;) .

^Taurus 
Moderator
Shampoo fanatic

Wysłany: Sob Lip 23, 2005 9:43 am   

Ryoga_Hibiki napisał/a:
A co myślicie na temat rodzeństwa Kunoichi? Za nimi, pomijając Konatsu, też jakoś nie przepadałem ;) .

Tak. Nie byli zbyt mili, ale za to jakie mieli fenomenalne techniki walki, np. (jeżeli dobrze pamiętam} "technika czajnika" (czy jakoś tak). :D

RedDragon
Pnie się w górę ^^

Wysłany: Czw Sie 18, 2005 11:43 am   

Eee... Ja na nikogo nie zagłosowałam (:

Czegóż to?

Lubię każdą z postaci w ankiecie ^ ^

Akane: Sympatyczne dziewcze z charakterkiem (:

Shamppo: Wiele osób tu pisze, że nie lubi Shamppo, gdyż: ,,Postepuje niechonorowo i popsuła mi całe wyobrażenie o Amazonce". Ale przecież Shamppo walczy o swój honor! W końcu w prawach Amazonek pisze jak byk o tym, że jak Amazonka przegra z chłopakiem, musi zostać jego żoną... Więc Shampoo chce obronić honor i wreszcie za Ranme wyjść :) A to, że tak narzuca się Ranmie i stosuje różne sztuczki? No cóż, największą zaletą postaci Pani Rumiko jest ich odbieganie od wszelkich zasad i pierwowzorów...

Kodachi: Ja tam Kodachi lubię... Jest tak zwariowana, że po prostu nie mogę jej nie lubić. Nie wiem, czemu większość osób jej tak nie lubi, ale cóż - kwestia gustu...

Ukyo: Ukyo jeszcze się nie zapoznałam, więc moje wypowiadanie się na jej temat było by niestosowne.

To wszystko jest i wyłącznie mój skromny punkt widzenia, więc nie przejmujcie się specjalnie moją opinią :)

Pozdrowienia i niech kisiel grzankowy będzie z Wami ^ ^

REDDRAGON

Jeść albo nie jeść! Oto jest (głupie) pytanie!

Lepiej milczeć i wyglądać na idiotę, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...

I niech kisiel będzie z Wami ^_^

ShanPu 
Nowoprzybyły
otaku

Wysłany: Sob Lip 11, 2009 12:53 pm   

Ja najbardziej lubię Akane i Ukyo. W ankiecie wahałam się pomiędzy Shampoo i Kodachi. Jednak postawiłam na tą drugą. Shampoo owszem ma nieczyste zagrywki, które rzeczywiście mogą denerwować, ale Kodachi jest zdecydowanie gorsza. Moim sdaniem ona jest po prostu psychiczna. Cóż, fajna rodzinka - spojrzeć, tylko na Tatewakiego i dyrektora O.o Kodachi próuje zdobyć Ranmę tak perfidnymi sztuczkami, że nic dziwnego iż chłopak odzczuwa do niej wstręt. O wkradnięciu się z młotem do pokoju Akane wspominać nie będę :auc:

fionka 
Pnie się w górę ^^
M&A maniaczka

Wysłany: Sob Sie 22, 2009 9:23 pm   

Ja wprost przepadam za Akane. Jej upór i uśmiech, gdy jest ciężko nie raz dawały mi siłę w ciężkich chwilach jak np. gdy na środku ulicy przez za duże zdenerwowanie łzy cisną si do oczy:) Shampoo nie jest zła, jest kawaii. Ukyo trochę przesadziła z tą swoją męskością, bo Ranma ją zostawił. A Kodachi nie lubię i już. Jej sposoby na życie są co najmniej dziwne... Weźmy wszyscy pieczmy ciastka z środkami nasennymi lub paraliżującymi, by zdobyć ukochaną osobę...

Odpowiedz do tematu