Wiek: 20 Dołączyła: 08 Maj 2006 Posty: 287 Skąd: z otchłani
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 1:39 pm
Moim zdaniem najpiękniejsza jest Sango, szczególnie w stroju bojowym. Następna jest Kagome. Na trzecim miejscu Kikyo, choć czasami ma męskie rysy twarzy. Co do Kagury uważam że jest po prostu brzydka.
_________________ Jeśli "a" oznacza szczęście to a=x+y+z; x - to praca, y - rozrywka, z - umiejętność trzymania języka za zębami
Albert Einstein
Wiek: 16 Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 213 Skąd: z Sanktuarium
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 11:16 am
Ja miałam dwie faworytki - Kikyou (zwłaszca w rozpuszczonych włosach) i Sango (zwłaszcza w stroju bojowym). Wybrałąm jednak tą drugą, bo Naprawdę slicznie wygląda, jak walczy... i ogólnie jest strasznie fajna ^^
Nie będę orginalna xD
Według mnie najładniejsza jest Kikyou
( za to charakterek ma okropny! ) i na nią zagłosowałam xD
Na drugim miejscu Ayame
a trzecie Sango
A ja teraz zmieniłam zdanie i Was zaskoczę...uważam,że Rin ma tutaj najwieksze szanse. Jest nie tylko urocza,ale i śliczna. Jednak,oczywiscie na mą opinię największy wpływ mialy fanarty ze starszą wersja Rin. Nie jakieś wzieta z sufitu,ale takie rysowane kreską autorki,tak,że po prostu Rin nie mogłaby wręcz wyglądać inaczej..i ibje urokiem i Kagome,i Kikyou,i Sango,i Ayame,i Sarę i wiele random princess z serii.
Definitywnie Sango! Jest śliczna, zarówno w stroju wojownika, jak i w kimonku. Tak samo z włosami. Jest wysportowana, zgrabna, porusza się z wdziękiem i gracją. A jak się rumieni jest urocza!
Ew. druga Kikyo, trzecia Kagome a ostatnia Kagura
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum