Wysłany: Sro Cze 11, 2008 10:42 am Bannerki na forum UIRF
Zapraszam wszystkich do przyłączenia się do konkursu na bannerek, promujący UIRF na innych forach
Zasady konkursu są proste- wystarczy zrobić bannerek/ buttonik w następujących wymiarach:
Bannerki w wielkościach 400 x 50 lub 468 x 60 oraz buttoniki wielkości 150 x 50 lub 88 x 31
Dozwolony rozmiar bannerów: nieanimowane - 40 KB, animowane - 120KB
Dozwolony rozmiar buttoników: 150 x 50 - 20 KB, 88 x 31 - 15 KB.
I wrzucić go do tego tematu.
Nie muszę chyba przypominać, że obrazki powinny być związane tematycznie z forum
Ostatnio zmieniony przez Ranko Pon Lip 21, 2008 2:16 pm, w całości zmieniany 2 razy
"standaryzować" znaczy- stworzyć gotowy szablon, gdzie wystarczy umieścić obrazek?
Myślę, że można to pozostawić do dyspozycji użytkownikom (i ktoś musiałby stworzyć ów szablon... )
Poza tym... ekhm, myślę, że robimy tu lekki offtop, więc zaraz założę osobny temat o bannerkach
Wiec odpowiem tutaj. "Standaryzujemy" miałem na myśli, że bierzemy ten najlepszy .
_________________ Coś TY zrobił dla realizacji planu?
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 11:43 pm
Jak najbardziej
Dlatego wlasnie zostal stworzony ten konkurs- zeby wybrac jeden reprezentacyjny
Ja juz sie poce nad pierwszymi pracami i mam nadzieje, ze kilka osob sie do tej akcji przylaczy
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 12:25 pm
Jestem otwarta na propozycje Taką akcję przeprowadzam pierwszy raz ^_^"
Po zakończeniu konkursu stworzę osobny temat do głosowania na bannery i buttoniki.
Mogę zapytać, kiedy kończy się sesja? W razie czego przedłużę konkurs.
Wiek: 22 Dołączyła: 04 Sie 2005 Posty: 664 Skąd: Boat City
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 4:20 pm
Sesja na polibudzie kończy się 24 IX 2012 xD (doba 2008, w 2012 będę najprawdopodobniej bronic magistra xD)
A tak poważnie to moja skończy się 30 VI więc dla mnie konkurs mógłby potrwać do końca lipca. Bo potrzebny nie tylko koniec sesji a i natchnienie. Natchnienia na rzeczy zbędne i niepotrzebne zawsze jest najwięcej podczas sesji właśnie ale cóż xD fizyka ma swoje prawa przed PhotoShopem xD
_________________ Już się mnie nie pozbędziecie ]:->
Wiek: 22 Dołączyła: 04 Sie 2005 Posty: 664 Skąd: Boat City
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 10:50 am
Bez jajec ;p Wiesz ja po sesji muszę wrócić do domu a tam jak się choć raz w ciągu tygodnia dobiorę na dłużej do kompa to będzie cud xD Potrzebne będa trzy podejścia, instalacja PSa, zassanie jakiś materiałów, zrobienie czegoś. Uda sie o ile brat znowu nie ściągnie jakiegoś ciekawego wirusa. No bo żeby dyski twarde się w moim komputerze nie otwierały to trzeba mieć talent xD
_________________ Już się mnie nie pozbędziecie ]:->
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 1:19 pm
Ok, wrzucam pierwsze dwa bannerki (tak, wiem, z poślizgiem... =_=")
Ps. nie przejmujcie się wyglądem podglądu- po kliknięciu na obrazek wyglądają lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum